Zoë

Zoë Plaetevoet

 

Ik ben Zoë plaetevoet en werk als klinisch psycholoog. Door mijn passie voor het vak heb ik de psychotherapie-opleiding oplossingsgerichte, cognitieve en systemische psychotherapie aan het Korzybski Instituut afgerond, om vanuit dit kader als psychotherapeut de cliënt zo goed mogelijk op maat te begeleiden.

 

Binnen Cadans kunnen kinderen, jongeren en jongvolwassenen bij mij terecht voor begeleiding bij sociale, emotionele- en gedragsmoeilijkheden, ontwikkelingsproblemen, studiebegeleiding en psychodiagnostiek.

Daarbij vind ik het belangrijk de ouders en/of andere belangrijke anderen te betrekken bij het hele begeleidingsproces.

Naast aandacht voor de zaken die moeilijk lopen, ga ik op zoek naar de sterktes, krachten en talenten van wie ik voor mij heb. Zo kunnen we samen verschillende mogelijkheden zoeken om de hulpvraag aan te pakken, op het eigen ritme van de cliënt.

 

Buiten Cadans heb ik gewerkt ik als psychotherapeut bij MFC Sint-Gregorius, een organisatie voor kinderen en jongeren met een (neuro-)motorische beperking, emotionele-en gedragsmoeilijkheden en autisme. En als klinisch psycholoog bij TOPunt Gent (VCLB) binnen het project: ‘Trauma bij vluchtelingenkinderen- en jongeren in Oost-Vlaanderen.’

Naast Cadans ben ik werkzaam als psychotherapeut in AZ Groeninge.

Ik ben lid van de psychologencommissie (erkenningsnummer: 902113390), VVDO (Vlaamse Vereniging van Deskundigen in de Oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie, opvoedkunde en coaching).

 

Je kan me ook vinden op:

https://www.vind-een-psycholoog.be/psycholoog/zoe-plaetevoet-izegem.html

 

 

Je kan Zoë bereiken via: zoe@therapie-cadans.be